BockbierDag en Koopzondag in Aalten

BockbierDag en Koopzondag in Aalten

AALTEN - Dit jaar is in Aalten op zondag 6 oktober de introductie van Nederlands bekendste speciaal bier: het Bockbier. Op en aan de Markt en bij Café Schiller kunnen speciale bockbieren worden geproefd. De winkels in het centrum openen tegelijk met de start van de BockbierDag.



Een mooie combinatie op deze 1e zondag van oktober: de traditionele BockbierDag met de Koopzondag. Bij de Aaltense winkels is het gezellig winkelen en de Markt, cafés en restaurants staan in het teken van vele soorten bockbier.



De Compagnie Onversaegt en de Vendeliers van Sint Helena zullen traditioneel de BockbierDag openen en het eerste vat Bockbier wordt op de Markt aangeslagen door de nieuwe Wijnkoningin Veronique en haar prinsessen Esther, Rianke en Karin. Alle op dat moment aanwezige bezoekers zullen hier door hen op een mooi glas Bockbier worden getrakteerd!



De tuin van Café Schiller biedt plaats aan een Bockbiermarkt, met meer dan tien bockbieren van de tap. Een dag waarop bezoekers ook met een strippenkaart de specialiteit van de brouwers kunnen proeven: op de Markt en bij Schiller. De horeca serveert bijpassende gerechtjes en livemuziek klinkt op beide locaties. De Carel Jansen Band speelt op de Markt. De Carel Jansen Band bestaat uit de Aaltense muzikanten Frits Willemsen, Carel Jansen, Tom Arink en Mark Wagener en bij Schiller speelt vanaf 16 uur de gelegenheidsband Sgt. Pepper's Lonely Bockbier Band, bestaande uit Lawrence Mul, Paul Diersen, Vedran Mircetic, Raymond Grevink en Benjamin Kip.



BockbierDag & Koopzondag:

Zondag 6 oktober vanaf 13:00 uur. (Koopzondag tot 17:00 uur)

Kijk voor meer info op www.bockbierdag.nl


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free