Stichting Volksfeest Aalten neemt afscheid van dames

Stichting Volksfeest Aalten neemt afscheid van dames

AALTEN- Op vrijdagavond 15 februari werd bij ‘t Noorden tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond van Stichting Volksfeest Aalten afscheid genomen van Rianne Deunk (voorzitter) en Geeske Lammers (secretaris).

 Zeven jaar geleden hebben de beide dames zich tijdens een gezellige avond voor alle medewerkers van het Volksfeest beschikbaar gesteld voor deze functies en sindsdien hebben zij zich met hart en ziel hiervoor ingezet.

Nieuwe plannen werden bedacht en uiteindelijk gerealiseerd, zoals o.a. het verplaatsen van de activiteiten naar het centrum van Aalten, het verhuizen van de kinderspelen naar sportpark Villekamp en de zondag erbij als afsluitende dag. Niet iedereen was meteen enthousiast, maar nu kan wel gesteld worden dat het allemaal goed heeft uitgepakt.

De beide dames hebben hiermee bewezen dat ze niet bang zijn om hun nek uit te steken door af te wijken van vaste patronen. Nu is het tijd om het stokje over te dragen aan anderen; Rianne en Geeske vinden dat je dergelijke functies niet al te lang moet uitoefenen. Stichting Volksfeest Aalten is hen dankbaar voor hun inzet de afgelopen jaren!

Hun taken worden voorlopig overgenomen door Willy Heinen (interim-voorzitter) en Vicky Prinsen (interim-secretaris).

Het bestuur van Stichting Volksfeest Aalten is dus op zoek naar personen die de taak van voorzitter en secretaris op zich willen nemen. Ook voor de diverse commissies worden nog mensen gezocht. Geef je op en help zo mee om er samen voor te zorgen dat het Volksfeest een prachtig feest blijft voor iedereen!

Aanmelden kan bij interim-voorzitter Willy Heinen:

w.heinen@bredevoort.intratuin.nl


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free