Pinksterbrunch 2013 voor Doorgeefhuis Maria

Op 20 mei a.s. zal er rondom café Schiller weer een grote Pinksterbrunch worden georganiseerd. De organisatie ligt in handen van café Schiller en Doorgeefhuis Maria.

Doorgeefhuis Maria is een stichting die hulp biedt aan mensen die in moeilijke leefomstandigheden verkeren in het grensgebied van Zuid-Afrika, Mozambique en Malawi. De hulp die de stichting biedt loopt uiteen van de opvang van (wees-) kinderen in crèches tot het verstrekken van voedsel en medicijnen.

In Aalten kent men Stichting Doorgeefhuis Maria van het winkeltje in de Dijkstraat, waar tweede hands spullen worden verkocht. Doorgeefhuis Maria wil een middel zijn om mensen ver weg en dichtbij materieel en immaterieel met elkaar te laten delen.

De brunch wordt georganiseerd met steun van plaatselijke collega's en leveranciers.
De Pinksterbrunch vindt plaats op tweede Pinksterdag, 20 mei en zal om 12.00 uur beginnen. De kosten bedragen € 5.- per persoon.
De brunch biedt plaats voor maximaal 300 personen. Voor deelname aan de brunch dient u tijdig te reserveren. Opgave is mogelijk via telefoonnummer 0543-472230 op maandag en vrijdag van 16:00 tot 20:00 en dinsdag en woensdag van 19:00 tot 20:00 of in het café, Prinsenstraat 4 te Aalten. www.doorgeefhuis.nl


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free