Presentator Jesse Sprikkelman slachtoffer van vernielingen

Presentator Jesse Sprikkelman slachtoffer van vernielingen
De Zutphense journalist, en tevens presentator Gelre FM, Jesse Sprikkelman is meerdere keren slachtoffer geworden van vernielingen. Maandag in de vroege ochtend was het weer raak, toen moest de spiegel van zijn auto het ontgelden.

Eerder is zijn band al twee keer lek gestoken. De vernielingen moeten doelgericht zijn, omdat andere voertuigen in de straat waar zijn auto stond niet vernield zijn. Er zijn aanwijzingen dat de vernielingen worden gepleegd vanwege zijn werkzaamheden voor LokaalGelderland.

Sprikkelman: “Als journalist kom je overal en schrijf je over veel onderwerpen. Dan maak je soms mensen boos. Maar om het dan op zo’n manier duidelijk te maken is ronduit laf.”

De journalist zag de daders wegrennen. Toen had hij nog niet door dat het om zijn auto ging. De vernieling is zondagnacht rond 05.00 uur gepleegd aan de Paulus Potterstraat in Zutphen. De daders waren zeer waarschijnlijk twee jonge mannen. Ze renden via de fietsbrug naar Warnsveld toe. Wie wat gezien heeft wordt verzocht dit te melden aan de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free