Mitch Lodewick door naar 'The Battles' van 'The Voice'

Mitch Lodewick door naar 'The Battles' van 'The Voice'
AALTEN - Mitch Lodewick uit Aalten was vrijdagavond te zien tijdens 'The Blind Auditions' van The Voice of Holland. Met het nummer 'Shape of my heart' liet hij de stoel van coach Lil Kleine draaien en daarmee is de Achterhoeker door naar 'The Battles'.

"Het was in één woord geweldig", vertelt Lodewick zaterdag op Gelre FM. "Je staat voor vier stoelen te zingen en ziet de uitdrukking op de gezichten van de coaches niet. Ik wilde gewoon de performance van mijn leven geven en was blij dat Jorik (Lil Kleine) als eerste draaide. Lodewick is blij met zijn coach, maar volgens de Achterhoekse zanger had hij in elk ander team ook gepast. " Lil Kleine was voor mij een grote kanshebber om bij in het team te komen. Hij kan mij op het gebied van marketing heel erg helpen. Dat is ook graag wat ik bij zou willen leren."

Lodewick was eerder al te zien in het tv-programma Idols, waarbij de Aaltenaar het schopte tot de finale. 'The Voice' is voor hem een nieuwe uitdaging om aan te gaan. "Ik heb er een tijdje over nagedacht om mee te doen. Het afgelopen jaar ben ik bezig geweest met een EP met daarop drie nummers. Ik wil die plaat graag onder de aandacht brengen en heb daarvoor een goede springplank nodig. Met 'The Voice' hoop ik op meer bekendheid, zodat ik straks met een band deze nummers kan gaan spelen."

Zelf stond de zanger vrijdagavond op het podium tijdens een kerstconcert in Duitsland en kreeg pas na afloop de reacties van zijn optreden in 'The Voice' op social media te zien. "Ik bekeek na afloop van het concert van mijn telefoon en die was ontploft qua berichtjes. Dat is super gaaf. Ik doe het voor de mensen om mij heen en om hen een plezier te doen. Dat maakt het alleen maar mooier voor mij." Het nummer 'Shape of my heart' wat Lodewick zong tijdens zijn auditie is voor hem speciaal. "Het nummer komt van The Backstreet Boys. Ik vind het leuk om een wat ouder nummer op een nieuwe manier naar buiten te brengen. Zo wordt het nummer weer hypermodern. De popnummers van vroeger mogen best weer in een nieuw jasje worden gestoken", aldus Lodewick.

Tijdens 'The Battles' is Mitch opnieuw op tv te bewonderen. Of hij ook deze ronde overleeft is vanaf januari te zien op RTL4 in 'The Voice of Holland'.

Foto: Facebook Mitch Lodewick

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free