Achterhoeks Kunstcafé: Kunstenaars presenteren hun werk

Achterhoeks Kunstcafé: Kunstenaars presenteren hun werk

AALTEN - Op dinsdagavond 27 november a.s. kunt u het werk zien van een aantal kunstenaars die hun werk uitlenen. Als afwisseling zorgt Hans de Vries voor een muzikaal intermezzo. De avond in café Schiller te Aalten begint om 20.00 uur, entree is gratis, een vrije gift in onze collectebus is welkom.

Op deze speciale avond door en voor de KUNSTUITLEEN stellen een aantal deelnemende kunstenaars zich voor en vertellen over hun werk. Dit doen zij doormiddel van het tonen van meegebracht werk en een audiovisuele presentatie vervaardigd door fotograaf Lisanne van Bergen. De avond zal worden gepresenteerd door Emeke Buitelaar. De diversiteit aan werk van de verschillende kunstenaars maakt deze avond interessant. Hans de Vries zorgt voor een muzikale en luisterrijke afwisseling.

Een ongedwongen en gezellige avond waar u met de kunstenaars in contact komt en hen en hun werk beter leert kennen. U kunt informatie inwinnen over het huren van kunst en andere activiteiten zoals cursussen etc.. Er is vast een kunstenaar bij u in de buurt, zij komen o.a. uit: Aalten, Bredevoort, Dinxperlo, Breedenbroek, Zelhem en Netterden.AKC-Werk-Kunstenaars

 Het leuke van deze enthousiaste groep is, dat zij met elkaar hun werk presenteren, niet alleen op deze avond, ook via exposities en op de website: www.achterhoekskunstcafe.nl/kunstuitleen. Het huren van een kunstwerk direct van de kunstenaar is extra aantrekkelijk, op deze manier leert u niet alleen de kunstenaar kennen, maar ook het verhaal achter het kunstwerk. Kunst werkt inspirerend, motiverend en geeft levendigheid, zowel thuis als in de werkomgeving. Begin 2019 exposeert de groep in het gemeentekantoor van Aalten. Een eerste stap om gezamenlijk meer activiteiten te gaan ondernemen.


« Terug naar het artikel
Advertenties
VVD Aalten
Gemeente Aalten
Heijerman optiek Aalten
CDA
Advertenties
Bleeker houtbouw
Bredevoort Schittert
Hatebo