Mantelzorgcafé in Aalten en Dinxperlo.

Mantelzorgcafé in Aalten en Dinxperlo.

Aalten - Op dinsdagochtend 18 september is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé. Deze keer kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten in

’t Noorden’, Lichtenvoordsestraatweg 44 in Aalten, van 10.30 – 12.00 uur. Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Andere mantelzorgers begrijpen u maar al te goed. U bent daarom van harte welkom in het Mantelzorgcafé, georganiseerd door VIT-hulp bij mantelzorg. Dé plek om andere mantelzorgers te ontmoeten in een ongedwongen sfeer.

De mantelzorgconsulent is uw gastvrouw. Zij ontvangt iedereen met een kopje koffie of thee en kan uw vragen beantwoorden. Iedere maand kunt u terecht bij het Mantelzorgcafé. InformatieU kunt alle gegevens over deze bijeenkomsten ook vinden op www.vithulpbijmantelzorg.nl. Opgave hiervoor is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee krijgt u aangeboden. Meer weten? Bel (0544) 82 00 00 of mail info@vithulpbijmantelzorg.nl.


« Terug naar het artikel
Advertenties
VVD Aalten
Gemeente Aalten
Heijerman optiek Aalten
CDA
Advertenties
Bredevoort Schittert
Bleeker houtbouw
Hatebo