Teams gezocht voor BBQ wedstrijd in Aalten

Teams gezocht voor BBQ wedstrijd in Aalten

AALTEN - Tijdens de eerste AaltenDag, donderdag 26 juli zal er bij café Schiller een BBQ wedstrijd gehouden worden. Naast de gevarieerde zomerse markt, een grote kinderrommelmarkt, leuke straatacts, het spectaculaire kratten stapelen, kunnen de echte BBQ liefhebbers hun kookkunst testen tijdens de BBQ wedstrijd.



 



 



 



Dat de Achterhoek gastvrij is, dat is allang bekend en tijdens de AaltenDagen op de donderdagen 26 juli en 2, 9 en 16 augustus probeert Aalten die gastvrijheid extra te benadrukken. En om al deze toeristen de mogelijkheid te geven om de AaltenDagen te bezoeken, heeft de organisatie ervoor gekozen om vier donderdagen te organiseren waarop men de AaltenDagen kan aandoen. Met de eerste AaltenDag het thema ‘van Streek’.



 



 



 



Tientallen ondernemers uit Aalten en Omstreken hebben zich opgegeven voor de zomerse Markt om hun streekproducten aan te bieden. Reden voor een aantal ondernemers om gezamenlijk een BBQ wedstrijd te organiseren met producten uit de streek. Locatie is Café Schiller aan de Prinsenstraatzijde en samen met Slagerij Gleis, Royaal BBQ, Erics Groenten en Fruit organiseert Schiller deze wedstrijd.

Zij dagen de echte BBQ fans uit om hun BBQ kunst te vertonen.

Teams van 2 tot 4 personen kunnen zich opgeven bij Café Schiller (www.oerkroeg.nl).

Ook de winkeliers hebben tijdens de braderie extra aanbiedingen die zij uitstallen voor hun winkel.



 



 



 



Daarnaast is een AaltenDag niet compleet zonder de alom bekende grote kinderrommelmarkt, waar elke week weer meer kinderen hun speelgoed of andere artikelen verkopen. Er is gedurende de eerste donderdag ook genoeg te doen en te kijken zoals het meedoen aan het spectaculaire ‘Krattenstapelen’ verzorgd door Jongerencentrum Atlantic, de traditionele draaimolen en kinderen kunnen zich laten schminken voor het goede doel bij stichting Chica. In de straten zullen diverse jonge talenten hun kunsten vertonen.



 



De AaltenDagen hebben een uitgebreid programma, zo is er op iedere AaltenDag de weekmarkt van 8:00 tot 12:00 uur en de bekende zomerse markt start vanaf dit jaar al ’s morgens om 11 uur om ’s avonds om 19 uur af te sluiten en over te gaan in de avond met livemuziek en veel gezelligheid.



 



Info:



Evenement:                      AaltenDagen



Datums:                          De donderdagen 26 juli, 2, 9 en 16 augustus



Locatie:                           Het centrum van Aalten



Entree:                            Vrije toegang



Meer informatie:               www.aaltendagen.com


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free