De weg op? Het wordt druk, dus vertrek op tijd

De weg op? Het wordt druk, dus vertrek op tijd

LICHTENVOORDE - Het wordt vanaf donderdag extra druk op de snelwegen in de provincie. Daarvoor waarschuwt de VerkeersInformatieDienst (VID). Drukte wordt verwacht in de omgeving van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde, dat morgen losbarst, en bij het concert van rapper Eminem in het Goffertpark in Nijmegen. Dat is donderdag.



 



Bovendien krijgt de regio Midden vrijdag zomervakantie. Donderdagmiddag vertrekken veel mensen naar het crossterrein in Lichtenvoorde, waar zij kunnen kamperen.



 



De VID verwacht files op de A18 (Oud-Dijk - Varsseveld) en op de N313 tussen Aalten en Lichtenvoorde. Ook vrijdag en zaterdag zal het er druk zijn, maar de meeste verkeersdrukte wordt verwacht op donderdag en vrijdag overdag. 



 



Weliswaar gaat een deel van de bezoekers aan de Zwarte Cross zondagavond huiswaarts; veel feestgangers doen dat pas maandagmorgen. Zwarte Cross trok vorig jaar 220.000 bezoekers. 



 



Het optreden van rapper Eminem leidt tot drukte in en om Nijmegen, met files op de A73 tussen de knooppunten Ewijk en Neerbosch en op de A326 tussen knooppunt Bankhoef en Nijmegen, is de verwachting.  



 



Door Mediapartner Omroep Gelderland.



 



Foto: Omroep Gelderland.


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free