Spannende turnwedstrijd voor Floris Roos van Odival

Spannende turnwedstrijd voor Floris Roos van Odival

AALTEN - Afgelopen zaterdag werd er een landelijke 4e divisie turnwedstrijd gehouden in Aalten en Floris Roos van Odival Eibergen heeft daar aan meegedaan. De wedstrijd werd gehouden in de Aladnahal te Aalten en werd georganiseerd door de KNGU en Gymnastiekvereniging Athos Aalten.



 



Floris doet dit seizoen 2017-2018 voor het eerst mee in de keuze oefenstof. En meteen ook op landelijk niveau in de categorie Jeugd niveau 10. Voor deze wedstrijd hadden zich 36 turners ingeschreven, een groot aantal deelnemers. Floris heeft zich goed verweerd in Aalten door goede resultaten te behalen. Bij de keuze oefenstof kun je zelf de elementen uitkiezen die je gaat turnen. Er wordt op 6 toestellen geturnd namelijk: vloer, voltige, ringen, sprong, brug gelijk en de rekstok. Floris werd in Aalten 21e met een puntentotaal van 50.950 punten. Heel erg goed turnde Floris op sprong, rekstok, vloer en ringen. Daar behaalde hij een 10e ,11e en twee 12e plaatsen. Op brug waar Floris normaal erg goed is behaalde Floris een 17e plaats. Op voltige lukte het ook niet zoals Floris wilde en ook kan. Daar werd een 23e plaats behaald. Toch een mooie start voor Floris die zeker in de top 10 kan belanden als voltige beter zal gaan. Floris traint twee keer in de week, wat niet erg veel is voor het landelijke niveau. Floris heeft ondanks weinig traininguren geweldig gepresteerd.



 



De volgende wedstrijd is op 17 maart in Duiven. Volgen kunt u de turners van Odival op de website van Odival t.w. www.odival.nl .




« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free