Ankomm'n en mee-eten om inwoners te leren kennen

Ankomm'n en mee-eten om inwoners te leren kennen

AALTEN - Sinds 22 december is de heer Anton Stapelkamp burgmeester van de gemeente Aalten. Hij heeft de gemeente op verschillende manieren bestudeerd en verkend, maar de inwoners kent hij nog niet of nauwelijks. Daarom wil hij graag in contact komen met de mensen uit de dorpen en kernen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft hij inwoners gevraagd hem uit te nodigen voor het eten, om zo elkaar beter te leren kennen. Of te wel: ankomm'n en mee-eten. 



 



Burgemeester Stapelkamp: "Ik wil onze inwoners graag ontmoeten. Daarom ben ik zo vrij om mij te laten uitnodigen voor het eten bij mensen thuis, in de eetzaal of in de kantine. Het is een heel informeel bezoek om te vernemen wat hun kijk is op de buurt of het dorp is en verhalen te horen over de gemeente. Alles mag aan de orde komen, maar een subsidie of vergunning kan ik niet regelen. Daarvoor moeten mensen een afspraak maken op het gemeentekantoor".



 



Eten wat de pot schaft

Er wordt niets bijzonders verwacht. Burgemeester Stapelkamp past zich aan en eet gewoon wat pot schaft. Inwoners kunnen de burgmeester uitnodigen via www.aalten.nl/ankommn of telefonisch via (0543) 49 33 33. 



 



Kennismaking raadsleden

Om ook de gemeenteraad beter te leren kennen vraagt burgemeester Stapelkamp de raadsleden om hem uit te nodigen en hem na een eerste kennismaking mee te nemen naar een plek of organisatie waarmee zij zich verbonden mee voelen, waar ze trots op zijn, van genieten of waar ze zich haast voor schamen. "Zo kom ik op een flink aantal plekken en ontmoet ik tal van mensen op een ontspannen manier. En in de tussentijd kunnen we ook met elkaar kennismaken" aldus burgemeester Stapelkamp.




« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free