Winkel in Aalten en maak kans op mooie waardebonnen

Winkel in Aalten en maak kans op mooie waardebonnen

AALTEN – Vanaf maandag 28 november gaat in Aalten de Eindejaarsactie van start. Bezoekers die in Aalten aankopen doen, maken kans op mooie waardebonnen, die beschikbaar zijn gesteld door ondernemers uit Aalten. De actie duurt tot en met de 2e Kerstkoopzondag op 24 december. Spaar je kassabonnen en maak kans op leuke waardebonnen!



Kassabonnen van alle winkels in Aalten kunnen worden ingeleverd bij deze actie, dus van de slager, drogist, groenteman, bakker, kledingzaak, bloemist, warenhuis en supermarkten. Kassabonnen, die samen een waarde van € 50,- euro of meer bedragen, kunnen in de speciale actie-enveloppe ingeleverd worden. In diverse winkels in het centrum liggen actie-enveloppen klaar. Er zijn vier trekkingen in de maand december, de prijswinnaars worden elke week bekend gemaakt op www.winkeleninaalten.nl en in het Aaltens Nieuws. Winnaars kunnen hun gewonnen waardebon afhalen bij VVV Aalten.



Actie-bussen

Verspreid in Aalten staan zes actie-bussen klaar waarin de enveloppen met de kassabonnen kunnen worden gedeponeerd tot en met zondag 24 december. De actie-bussen staan bij Stronks Euronics (Hogestraat) bij Bakkerij Knippenborg (Plein Zuid), bij Klein Entink Mode (Landstraat), bij Christine Damesmode (Bredevoortsestraatweg), bij Jumbo Leussink (Admiraal de Ruijterstraat) en bij Angelique Womenswear (Bredevoortsestraatweg).



Kijk voor meer info en de bijzondere openingstijden op www.winkeleninaalten.nl


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free