Still Collins in De Hofnar in Aalten

Still Collins in De Hofnar in Aalten

AALTEN - Op zaterdag 11 november a.s. komt “Still Collins”, dé Tribute band van Phil Collins en Genesis een optreden verzorgen in evenementencentrum De Hofnar in Aalten.



 



Phil Collins kondigde een aantal jaren geleden aan dat hij zich zou terug trekken uit de muziekwereld. Maar gelukkig is daar ‘Stil Collins’ de meest gevraagde en populairste Phil Collins en Genesis coverband uit Europa, om het gat op te vullen. Deze band speelt de wereldberoemde hits van Genesis, Phil Collins en Peter Gabriel. De onvoorstelbaar goede ‘niet-van-echt-te-onderscheiden’ stem van de zanger Sven Komp samen met de unieke sound van de gewelde live-band vormen de perfecte ingrediënten voor een overweldigende Collins- en Genesis-Show! Nu dan eindelijk in Aalten te zien en horen!



 



Still Collins is een Duitse tribute band wiens repertoire hoofdzakelijk bestaat uit muziek en zang van de Britse muzikant Phil Collins zowel als soloartiest, aan de andere kant als de frontman en zanger van de rockband Genesis heeft gepresenteerd. 



Daarnaast zijn er ook nummers op het programma dat door Peter Gabriel bekend gemaakt is of van zijn eigen tijd als Genesis-zanger, bijvoorbeeld Solsbury HillTapijt Crawlers. Sinds 2003 schrijft de band ook hun eigen titels.





Still Collins is opgericht in 1995 in Bonn - aanvankelijk onder de naam Feel Collins - en speelt in het land ongeveer 80 concerten per jaar. De nadruk ligt hierbij op een voldoende selectie van titels over de getrouwe interpretatie van de stukken in termen van geluid, speeltechniek en muzikale arrangement. Het middelpunt hier is de uitgesproken gelijkenis tussen de stem van hoofdzanger Sven Komp en die van Phil Collins. De band is vaak geboekte als act voor festivals, openlucht en evenementen van alle maten, soms met meer dan 100.000 toeschouwers. Ook zijn er vaak optredens voor bedrijven, gala's en tentoonstellingen van verschillende industrieën en evenementen. In december 2012 gaf de band haar 1.000ste concert.



 





De huidige band bestaat uit Sven Klomp(zang); Martin Littfinski (Drums); Christoph Wuellner(Toetsenbord); Wolgang Brown (achtergrond drums); Uli slachtoffer(Gitaar); Markus Hartmann(bas) en Katja Symannek(Achtergrond Vocals)



 



De band brengt niet alleen eersteklas muziek, maar maken dit op zodanige losse en ontspannen manier, dat zij een brug slaan met het publiek.  De muzikanten spelen met stijl de  muziek en met een zodanige vreugde, dat de vonk overslaat op de luisteraar en het een echte muzikale brand wordt, waarbij het moeilijk blijft om op de stoelen te blijven zitten.



 



Schommelt en klappend op het ritme van de muziek wordt het een spetterend concert waaraan u met vreugde kunt terug denken. En mocht u graag willen staan of dansen dan is dit mogelijk omdat er achterin de zaal voldoende ruimte is om te staan aan tafels of lekker te swingen.



 



De voorstelling begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19:30 uur. Mocht u niet kunnen deze datum dan bent u welkom op 2 december in Rhede (Duitsland). Voor meer informatie over de voorstelling bij www.streektheaterDepol.nl





Kaarten a. € 22,50 zijn te verkrijgen bij:

Website  www.streektheaterdepol.nl

Boekhandel Messink en Prinsen, Landstraat 39 in Aalten; Boekhandel Meneer Kees, Landstraat 7 in Aalten of ’s avond aan de kassa van het evenementencentrum De Hofnar, Polstraat 7 te Aalten.


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free