Lienden, Rheden, Aalten, Nunspeet, Winterswijk - Zaken in Bureau GLD van 1 november

Lienden, Rheden, Aalten, Nunspeet, Winterswijk - Zaken in Bureau GLD van 1 november
Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.
Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht & Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Lienden, poging woningoverval
Op 26 januari rond 19.00 uur werd er bij een man in zijn woning aan De Hofstede aangebeld door een jonge vrouw die vertelde dat zij autopech had. Plotseling kwam er een man tevoorschijn met een pistool, die het slachtoffer tijdens een worsteling in het gezicht spoot met (waarschijnlijk) pepperspray. Ook werd hij geschopt en geslagen. Er was ook nog een tweede man bij betrokken die eveneens een pistool bij zich had. Na de worsteling renden de daders weg. In de uitzending worden beelden van de verdachten getoond.
2017041424

Rheden, Ipad uit woning gestolen
Op donderdagmiddag 6 april hoorde een bewoonster van een huis aan de Arnhemsestraatweg gestommel in huis en kort daarna  werd de eur van haar kamer geopend door een onbekende man. Deze schrok toen hij de bewoonster zag en rende meteen weer weg. De verdachte lijkt met een ladder via de bovenverdieping naar binnen te zijn gekomen en heeft een Ipad meegenomen die beneden op de keukentafel lag. Beelden van de verdachte worden in de uitzending getoond.
2017156235

Aalten, diefstal bij de Action
Een vrouw deed op 31 juli rond 11.15 uur boodschappen bij een filiaal van de Action aan de Lage Blik. Om een artikel goed te kunnen bekijken legde ze haar portemonnee en telefoon even op een schap. Even later bleken deze verdwenen te zijn. Er worden beelden van de verdachte getoond in de uitzending, waarbij deze in eerste instantie onherkenbaar gemaakt is. Hiermee krijgt de verdachte de mogelijkheid zichzelf bekend te maken.
2017356108

Nunspeet, diefstal pinpas
Op 3 augustus om 10.10 uur zit een mevrouw in haar auto op de parkeerplaats aan de Industrieweg, als zij wordt aangesproken door een man en vrouw, die Engels spraken. Mevrouw had haar handtas naast zich op de bijrijdersstoel staan, waarna de vrouw de weg vroeg en een plattegrond over haar bijrijdersstoel uitvouwde. Toen mevrouw kort daarna wilde pinnen bleek dat haar pinpas verwisseld was voor een pinpas van iemand anders.  Die pinpas was al op 1 augustus 2017 geblokkeerd. Ook bleek dat inmiddels € 1800,- van haar rekening was afgeschreven. Op beelden is een onbekende man te zien als pinner en dat is de man die bij mevrouw stond in de supermarkt.
2017361430

Winterswijk, man aangereden en zwaar mishandeld
Op 29 oktober, omstreeks 13.00 uur,  is op de Verlengde Morsestraat een man zwaar gewond geraakt.  Een getuige verklaart dat het slachtoffer op straat liep toen hij werd aangereden werd door een auto, waarna de bestuurder zou zijn uitgestapt en het slachtoffer meerdere malen met een hamer op het hoofd heeft geslagen. De verdachte is met de auto gevlucht. Het slachtoffer is ernstig gewond naar het ziekenhuis overgebracht. De politie is een onderzoek gestart en in de uitzending worden een aantal vragen gesteld.
2017501169


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free