Bellen tijdens het afrekenen kan echt niet

Bellen tijdens het afrekenen kan echt niet

ACHTERHOEK - Bellen terwijl je aan het afrekenen bent. Iedereen heeft zich daar vast wel eens schuldig aan gemaakt. Maar het is ronduit asociaal, dus stop daarmee! 



Uit een item van EditieNL blijkt dat winkeliers zich daar ook enorm aan ergeren. 

Het wordt veel gedaan. Wat eigenlijk best opmerkelijk. Want we zijn gemiddeld 90 minuten per dag bezig met onze telefoon, en daarvan bellen we maar 4 minuten. Dus waarom moet dat perse in de winkel? Het nieuwsprogramma spreekt onder andere een visboer: “Ik ben niet anders gewend” zegt hij. Een andere winkelier heeft een goede optie: “Ik reken er gewoon een eurootje bij.” 



Onbeschoft

“Jij wilt iets van die persoon. Dat die persoon het inpakt, of dat je afrekent. Dan is het heel raar dat je geen contact zoekt met iemand. En dat je doet alsof dit belangrijker is dan iemand die live voor je staat” zegt een voorbijganger.



We vroegen op de redactie van LokaalGelderland wie wel eens gebeld heeft in de rij bij de kassa. Één van de redacteuren: “Jup, ik heb zeker wel eens gebeld in de rij. En dat is ook niet netjes. Meestal vraag ik degene aan de andere kant van de lijn even een minuutje te wachten tot ik afgerekend heb. Of ik bel later terug. Je moet hoe dan ook gewoon netjes communiceren met iemand achter de kassa.” 



Door: mediapartner LokaalGelderland


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free