Eerste editie De Bazaar bij de Koppelkerk in Bredevoort

Eerste editie De Bazaar bij de Koppelkerk in Bredevoort

BREDEVOORT - Dit jaar vindt de eerste editie plaats van De Bazaar: een retro- en handmade markt in en rondom de Koppelkerk in Bredevoort op zaterdag 19 en zondag 20 augustus. Een gezellige markt waar natuurlijk retro muziek en een retro foodtruck niet kunnen ontbreken!



De Bazaar biedt een uitgebreid aanbod van retro- en vintage-artikelen (van meubeltjes tot kleding) en een groot scala aan handgemaakte producten (van textielkunst tot keramiek, van sieraden tot sculpturen). Zowel binnen in de kerkzaal als op buitenterrein van de Koppelkerk kunnen creatievelingen en retro-liefhebbers hun hart kunnen ophalen.



Op de zaterdag vrolijkt het nostalgische 'Orgue de Barbarie' de markt op. Xandra Storm speelt en zingt chansons op dit Franse draaiorgel samen met de bezoekers rondom de Koppelkerk. Op zondag brengt het Leidse duo 'Plaatjes Vullen Gaatjes' de Bazaar in extra retro-sferen. Het duo draait oude platen op grammofoonspelers in een nostalgische setting.



Naast de Bazaar is een bezoekje aan Bredevoort dit weekend meer dan de moeite waard: zaterdag 19 augustus is er namelijk tevens een boekenmarkt en zondag 20 augustus bovendien een zomerconcert van Balkanari op 't Zand in Bredevoort.



Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, 7126 AG Bredevoort

Datum en tijd: 19 en 20 augustus van 11.00 – 17.00 uur

Entree: gratis



Foto: Orgue de Barbarie



« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free