Doetinchem - Man aangehouden op verdenking aanrandingen in park

Doetinchem - Man aangehouden op verdenking aanrandingen in park
De politie heeft donderdag een 21-jarige man uit Aalten aangehouden op verdenking van het aanranden van drie vrouwen in het Bonanza park in Doetinchem in mei.

Op 15 en op 21 mei werden in het Bonanza park twee verschillende vrouwen aange­sproken door een onbekende man. De man pakte hen vast en zoende hen of probeerde hen te zoenen. Ook is een vrouw in haar billen geknepen door de man. De vrouwen verzetten zich uiteraard, waarna de man er vandoor ging. De politie startte een onderzoek en zette ook een getuigenoproep op Facebook.

Naar aanleiding van dit facebookbericht kreeg de politie een aantal tips binnen, en ook meldde zich een derde vrouw die aangaf op vergelijkbare wijze lastig gevallen te zijn in het park. Wanneer dat exact geweest was wist ze niet meer, vermoedelijk ook half mei ongeveer. Deze vrouw wilde geen aangifte doen maar heeft wel een getuigenverklaring afgelegd. Ze verklaarde met haar hond in het park te hebben gelopen toen de man haar belaagde. Toen de hond ging grommen ging de man er vandoor.

Aan de hand van de binnen gekomen informatie kwam een verdachte in beeld bij de politie. De 21-jarige verdachte is afgelopen donderdag in zijn woning aangehouden. Hij is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De aangeefsters zijn geïnformeerd over de aanhouding.

 

2017225106 / 2017231102


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free