Zelhem, Terborg, Varsseveld, Vorden, Eibergen, Winterswijk, Laren, Nijmegen - Zaken in Bureau GLD van 24 mei

Zelhem, Terborg, Varsseveld, Vorden, Eibergen, Winterswijk, Laren, Nijmegen - Zaken in Bureau GLD van 24 mei
Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.
Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Zelhem, Terborg, Varsseveld, Vorden, Eibergen, Winterswijk, zakkenrollend duo actief
Tussen 12 en 22 april 2017 worden verschillende bejaarde dames in de supermarkt, waar zij op dat moment boodschappen doen, ongemerkt bestolen van hun tas en/of portemonnee. In alle gevallen gaat het om dezelfde twee vrouwen die vervolgens kans zien om met de gestolen pinpassen geld te pinnen. De twee onbekende vrouwen zijn op diverse bewakingsbeelden duidelijk te zien. Deze beelden komen in de uitzending aan bod.
2017169660

Laren, diefstal 21 elektrische fietsen
In de vroege ochtend van 15 mei rond 03.45 uur wordt ingebroken bij een fietsenwinkel aan de Rengersweg. Vier mannen weten in korte tijd maar liefst 21 elektrische fietsen weg te nemen. Om de fietsen te vervoeren gebruiken ze een witte Mercedes Sprinter bestelbus. Van de diefstal, de vier mannen en de bestelbus zijn bewakingsbeelden.
2017218730

Nijmegen, poging beroving
Op zondagmiddag 21 mei, even voor half zes, wordt een man op het Mariƫnburg aangesproken door twee onbekende mannen. Ze stellen hem een vraag in het Engels en blijven die vraag steeds weer herhalen. Het slachtoffer vertrouwt het niet en wil weglopen. Daarop wordt hij omver geduwd. Als hij weer opstaat en de politie gaat bellen, gaan de twee mannen er vandoor. Als het slachtoffer voelt of hij zijn portemonnee nog heeft, blijkt die te zijn verdwenen. De portemonnee hebben de daders blijkbaar weggegooid want die wordt even later in de omgeving gevonden.
2017230474


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free