Woensdag vierde open terrasavond: kansen in Europa

Woensdag vierde open terrasavond: kansen in Europa
Deze zomer organiseert de Progressieve Partij  elke woensdagavond een “Open terrasavond”.  Vrij toegankelijk, onverplichtend, bijpraten over actualitieit en nieuwe ideeën voor de gemeente Aalten. Lekker met een zomers drankje nadenken en elkaar bevragen hoe het mooier, beter en rechtvaardiger kan in de gemeente en de politiek. En wat nieuw is: we nodige elke avond om 20.30 uur een gast of gasten uit die ons en jou kan/kunnen inspireren met nieuwe inzichten, vrolijke ideeën,  en nieuwe benaderingen.
 
We prijzen ons gelukkig dat we Tom Lamers hebben kunnen “strikken” voor informatie over samenwerken over de grens en mogelijkheden van Europese Programma’s voor bijv. buurtinitiatieven in kleine kernen. Inwoner-lid van de Lokale Actiegroep van Leader (en Europees Programma) Alexander van der Graaff is helaas verhinderd, maar probeert een vervanger te sturen. We willen onder het genot van een drankje ontspannen nadenken hoe wij binnen de gemeente Aalten aan kunnen haken op grensoverschrijdende initiatieven. Dat kan zijn op het gebied van werk, ondernemen, cultuur, natuur en burgerinitiieven. Ideeën welkom!
 
Voor meer informatie over Krachtige Kernen zie: http://www.dinxpersnieuws.nl/nieuws/algemeen/125254/dinxperlo-en-suderwick-samen-krachtige-kern-
 
Meer informatie over Leader: http://www.leaderachterhoek.nl/lag

Inlichtingen over dit persbericht:
Joop Wikkerink, fractievoorzitter Progressieve Partij
Email: joop.wikkerink@progressieve-partij.nl
Tel. 0543-451842
*

« Terug naar het artikel
Advertenties
Gemeente Aalten
CDA
Heijerman optiek Aalten
VVD Aalten
Advertenties
Hatebo
Bleeker houtbouw
Bredevoort Schittert