Nacht van Gebed

Nacht van Gebed
In de nacht van 27 op 28 mei wordt ook in Aalten de Nacht van Gebed voor de Vervolgde Kerk gehouden. Duizenden christenen blijven deze nacht wakker om te bidden voor de vervolgde kerk. Dit is een initiatief van Open Doors. In Aalten werken er verschillende kerken aan mee.
 
De Nacht van Gebed vindt D.V. plaats in het Vergaderlokaal van de Christengemeente Meiberg, Meiberg 23-1 te Aalten. We hopen samen te zijn vanaf 27 mei 22:00 uur tot 28 mei 6:00 uur. U kunt op elk gewenst moment binnenkomen en ook weer gaan. Met een aantal mensen hopen we de hele nacht aanwezig te zijn.
 
Open Doors heeft gezorgd voor allerlei informatie en materiaal dat kan helpen bij de invulling van de Nacht van Gebed. Daar gaan we gebruik van maken. Daarnaast wordt er ook gezorgd voor eten en drinken. We hopen dat veel christenen het op hun hart krijgen om aan (een gedeelte van) de Nacht van Gebed mee te doen.
Wij hebben nog de vrede en de vrijheid om samen te komen om naar Gods woord te luisteren en zijn naam groot te maken maar dat is voor veel van onze broeders en zusters bepaald geen vanzelfsprekendheid. Voor hen willen we bidden en hen hiermee voor Gods troon brengen. Hartelijke welkom dus!
 
Voor verdere info:
Bert Fles tel. 0543-474962 email: lh.fles@kpnmail.nl
Hanny Noorman tel 0543-474799 email: hnoorman@yahoo.com
Website Nacht van Gebed Open Doors: https://www.opendoors.nl/bid/nachtvangebed/
*

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free