Kom zondag 17 april naar t Grachthuys in Bredevoort voor Actief met Go4Life.

Kom zondag 17 april naar t Grachthuys in Bredevoort voor Actief met Go4Life.
Team Go4Life zijn Jan en Judith Willemsen en Wim en Inge Schokkin. Op 2 juni 2016 zullen zij de Alpe d’Huez gaan beklimmen om zo geld in te zamelen in de strijd tegen kanker: onmacht wordt omgezet in kracht. Wie kent er in zijn omgeving niet iemand die te maken heeft met de strijd tegen kanker? Als familie of bekende sta je machteloos en wil je graag iets voor iemand betekenen. Ook  team Go4Life heeft in het verleden familieleden aan kanker verloren. In gedachten nemen we hen mee  tijdens onze tocht op 2 juni. We hopen met onze actie te bereiken dat er voor de toekomst steeds meer behandelmethoden komen en kanker geen dodelijke ziekte meer is maar een chronische ziekte wordt.

Om geld bijeen te brengen voor het KWF organiseren wij een actieve dag voor het hele gezin. Op zondag 17 april beginnen we de dag met mooie tochten rondom Bredevoort bij ’t Grachthuys Kruittorenstraat 1 7126 BH in Bredevoort. Vanaf 8.30 uur tot 12.00 uur kan men starten voor een mountainbiketocht van 40 km, een fietstocht van 25 km of een wandeltocht van 10 km.  Inschrijfgeld bedraagt € 7,50. Onderweg is er een tussenstop bij De Neeth waar je koffie/thee aangeboden krijgt.Vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur is er een spinningmarathon van ca. 45 minuten verzorgd door professionele spinninginstructeurs van Rob’s Sport uit Aalten die ook de spinningfietsen geheel belangeloos beschikbaar heeft gesteld.

Geef je op als team, met je buren, vriendengroep, sportclub of als individu. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met spinning. Bij mooi weer is deze marathon buiten en bij slecht weer wordt deze  binnen gehouden. Ook hiervoor € 7,50 inschrijfgeld. Wel graag opgeven via go4life@kpnmail.nl Er bestaat de mogelijkheid om na afloop te douchen. Vanaf 16.30 uur kan men deelnemen aan het Go4Life diner welke verzorgd wordt door Rini te Kulve van ’t Grachthuys. Met hulp van vrijwilligers zal er een heerlijk 3-gangen-diner worden geserveerd. De kosten voor het diner zijn € 15,00 (excl. Drank) waarvan € 10,00 ten goede komt aan team Go4Life. Voor dit diner moet men zich opgeven via go4life@kpnmail.nl i.vm. het beperkte aantal zitplaatsen. Het is echt fantastisch dat we zoveel medewerking krijgen van ’t Grachthuys: mede dankzij hen kunnen wij deze actieve zondag realiseren.  Maar natuurlijk ook alle andere sponsoren die ons op welke wijze dan ook ondersteunen  willen we hartelijk bedanken!! Spar Jos Luiten mag hier ook genoemd worden: hij heeft ons team  met een prachtig bedrag gesponsord. Rob’s Sport bedankt voor het belangeloos ter beschikking stellen van de spinningfietsen en de medewerking van jullie spinninginstructeurs. Ook willen we Frontis bedanken: zij hebben belangeloos gezorgd  voor het ontwerp van onze flyer en poster.
 
Ben je niet sportief kom gewoon een kijkje nemen naar alle activiteiten en moedig de mensen aan die met de spinningmarathon meedoen.
Er bestaat ook de mogelijkheid om een kaars te kopen. Deze kaars kunt U voorzien van een tekst of naam. De tekst kan een herinnering zijn aan een dierbare, een bemoediging of een wens. De kaars brandt op 2 juni tijdens de koersdag Alpe d’HuZes samen met vele anderen kaarsen: ze verlichten en verwarmen ons als deelnemers tijdens de tocht en zijn lichtpuntjes op de berg. De kosten van een kaars is € 5,00. De kaarsen zijn te koop op onze actiedag op 17 april. 
 
Natuurlijk kunt U ons ook steunen door een donatie te geven: ga naar http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/go4life en volg de instructies of in onze donatiebox die 17 april klaarstaat. We willen iedereen bedanken die ons al heeft gesteund en hopen op een prachtige dag met een mooie eindstand op zondag 17 april . We hopen U en jullie daar te mogen begroeten. n lichtpuntjes op de berg. De kosten voor een kaarslantaarn bedragen € 5,00 per stuk. Deze actie komt geheel ten goede aan team Go4Life. Wij zorgen ervoor dat Uw kaars brandt op 2 juni.
*

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free