Naschoolse kinderactiviteiten Aalten

Naschoolse kinderactiviteiten Aalten
Ook in 2016 zijn er weer leuke naschoolse kinderactiviteiten in Aalten. Door de samenwerking van Figulus Welzijn, IKC Uniek, kinderopvang Humanitas en diverse verenigingen en stichtingen uit Aalten is er weer een leuk en breed aanbod voor alle kinderen uit Aalten.

Nadat deze naschoolse activiteiten in september 2015 van start is gegaan, hebben al veel kinderen kunnen leren, ontdekken en proeven aan diverse verenigingen in Aalten. In maart 2016 start het 2e blok van 3 weken van dit jaar.
Op 1 maart kunnen de deelnemende kinderen een kijkje nemen  bij de dierenambulance. De dierenambulance komt dan langs bij De Ahof. Op 4 maart kun je meespelen met het Aaltens Orkest, 8 maart sporten bij Sportesse, 9 maart een mega groot schilderij maken bij de Ahof, 15 maart alle spannede plekken ontdekken in het oudste gebouw van Aalten de Oude Helenakerk en 17 maart heerlijk knutselen met als thema pasen. Alle activiteiten zijn van 16.00 uur tot 17.00 uur. Uitzondering van tijden staat aangeven op de flyer.
Elk kind uit Aalten tussen 5 en 12 jaar is welkom. De kinderen kunnen een strippenkaart kopen voor €6,-. Deze is geldig voor 6 activiteiten en is nog het hele jaar geldig.
Voor meer informatie over de activiteiten en waar de strippenkaart gekocht kan worden kun  je lezen op de website van www.figulus-welzijn.nl, www.ikcuniek.nl of www.kinderopvanghumanitas.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Michiel Stronks. M.stronks@figulus-welzijn.nl. Kom je ook?

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free