Poep op de stoep, schepje en zakje mee!

Poep op de stoep, schepje en zakje mee!
Aalten - Dat een hond bij het uitlaten zijn behoefte moet doen, is een natuurlijke zaak. Je kunt een hond moeilijk op het toilet zetten, dus moet het beestje zijn behoefte elders doen. Dat doe je dus buiten, in de goot.
Als het dier ergens anders moet 'poepen' is het in veel gemeenten, waaronder Aalten gebruikelijk om een schepje en een plastic zakje mee te nemen.

Hiermee voorkom je viezigheid op straat. Opgeruimd staat netjes. Aan de Hogestraat in Aalten loopt al een tijd een hond welke 's morgens vroeg, na het verorberen van zijn hondebrokjes, zijn behoefte moet doen. De brokken liggen blijkbaar zwaar op de maag van het dier. Meerdere keren per week kan men in deze straat de uitwerpselen van 'Bello' aantreffen. Bewoners moeten gericht naar de stoep kijken wil men niet met een bruine verrassing thuis komen. Poep op je nieuwe vloerbedekking of op je laminaat- of parketvloer is niet iets waar men op zit te wachten. Dan hebben we het nog niet over de stank wat het allemaal oplevert. Een parfum of deo-geur ruikt een stuk aangenamer. Een aantal buurtbewoners wordt er onderhand str..ntziek van. Eén van de bewoners: "misschien moeten we een camera opstellen voor ons huis om na te gaan wie het dier 's morgens vroeg overal laat poepen. Dit duurt al maanden. We worden er onderhand niet goed van. Blijkbaar heeft iemand er schijt aan!". Het is een kleine moeite om even een schepje en een zakje mee te nemen.  

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free