Zaterdag 7 november: Achterhoekse Duurzame Huizenroute

Auteur: Gemeente Aalten
Zaterdag 7 november: Achterhoekse Duurzame Huizenroute

Laat u inspireren tijdens de Achterhoekse Duurzame Huizenroute op zaterdag 7 november. Mis het niet en hoor wat er kan op het gebied van energiebesparing, hoe het eruit ziet én wat het oplevert.

Wat is er te zien?

In de hele Achterhoek kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur huizen bekijken waar al energiebesparende maatregelen zijn getroffen. Heeft u vragen over isolatie, zonnepanelen of warmtepompen? Dan is de Achterhoekse Duurzame Huizenroute voor u een mooie manier om energiebesparing in de praktijk te zien. U kunt de ervaringen van de woningeigenaren horen en hen vragen naar hun tips. Zeker handig als u overweegt om zelf aan de slag te gaan.

Deelnemende huizen goed herkenbaar

Kijk voor een overzicht van alle deelnemende huizen op www.verduursaamenergieloket.nl. De duurzame woningen zijn te herkennen aan een bord in de tuin en een poster op het raam, u ziet ze overal in de Achterhoek.

Dit kunt u zien in de gemeente Aalten

Logiesbedrijf De Möllenhook, Gendringseweg 29, Aalten

De Möllenhook, een voormalige opslagloods, is verbouwd tot twee fraai uitziende appartementen. Tijdens deze verbouwing zijn de bestaande constructie, fundering en onderbouw van de loods gehandhaafd. Bij de verbouwing werden zoveel mogelijk ecologische en tweedehands bouwmaterialen gebruikt.

Energieplein Aalten, Wilhelminastraat 35, Aalten

Een showroom waar alle informatie en producten te vinden zijn op het gebied van comfortabel, toekomstbestendig en energiezuinig wonen. U vindt er een antwoord op uw vragen over energiebesparing, energieopwekking en duurzaamheid in huis.


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free