Uitstel van betaling bij TSN en uw hulp

Auteur: Gemeente Aalten
Uitstel van betaling bij TSN en uw hulp

Thuiszorgaanbieder TSN heeft vrijdagmiddag 27 november bekend gemaakt uitstel van betaling aan te vragen. Vooralsnog gaan de werkzaamheden van TSN gewoon door. Ook de hulp aan klanten die via de gemeente Aalten huishoudelijke hulp van TSN ontvangen, gaat voorlopig door. Ondertussen bereidt gemeente Aalten zich al wel voor op een alternatief plan, voor het geval er een faillissement wordt uitgesproken. Hebt u hulp via TSN en wilt u weten wat deze situatie mogelijk voor u betekent? Lees dan de Q&A’s op deze website.

U hebt een hulp van TSN. Wat gebeurt er met uw hulp?

TSN verkeert in de problemen. Ze hebben uitstel van betaling aangevraagd. Het is een noodkreet. Zolang er geen faillissement is uitgesproken, verandert er echter niets. Dus komt uw hulp nog gewoon bij u. Ondertussen werkt de gemeente aan een alternatief plan, voor als er wel een faillissement komt. Dan zorgen wij ervoor dat uw hulp blijft.

Over welke hulp gaat dit?

Dit gaat alléén over hulp in de huishouding. Alle andere hulp en ondersteuning, zoals verzorging en verpleging, begeleiding, woonzorgcentra en de zorgcentrale gaan gewoon door.

Wanneer hoort u meer?

Zo snel als mogelijk. TSN zal zelf bekend maken of het daadwerkelijk een faillissement wordt. Ondertussen bereidt de gemeente zich voor op een alternatief plan, voor het geval TSN echt failliet gaat en er een oplossing moet komen voor uw hulp. Als dat alternatieve plan nodig is, hoort u uiteraard zo snel mogelijk wat de oplossing is voor uw situatie. Kortom, zolang u niets hoort, dan verandert er voor u ook niets.

Moet u zich zorgen maken?

Het is goed dat u weet dat er zorgen zijn bij TSN. Die situatie is natuurlijk ook erg vervelend voor uw hulp. Maar maakt u zich geen zorgen over uw eigen situatie! De gemeente doet er alles aan om te zorgen dat de hulp blijft.

Andere vragen over TSN?

Neem contact op met TSN,  tel. (0546) 486 440 (kantooruren). De Zorgcentrale 24 uur per dag bereikbaar op tel. (0900) 8615. Of kijk op www.TSN-thuiszorg.nl.


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free