Uitnodiging Nederlands-Duitse informatiebijeenkomst subsidiemogelijkheden

Auteur: Gemeente Aalten
Uitnodiging Nederlands-Duitse informatiebijeenkomst subsidiemogelijkheden

Bij grensoverschrijdende samenwerking is elkaar kennen, begrijpen en vertrouwen essentieel. Kleine projecten ter ondersteuning van de netwerkvorming hebben dan ook een bijzondere betekenis. Om het aanvragen van INTERREG-middelen voor kleinere initiatieven toegankelijker te maken, heeft de EUREGIO, in afstemming met de andere Duits-Nederlandse Euregio´s en de INTERREG-partners, een “Kaderproject“ gestart. Dit kaderproject is speciaal ontwikkeld voor initiatieven tot 25.000 euro subsidie. Doordat de EUREGIO als leadpartner optreedt, wordt het voor projectaanvragers een stuk eenvoudiger subsidies aan te vragen.

Heeft u grensoverschrijdende ambities en bent u op zoek naar inspiratie? Bent u benieuwd naar subsidiemogelijkheden bij EUREGIO voor grensoverschrijdende activiteiten tot 50.000 euro (maximaal 25.000 euro subsidie)? Of heeft u al een leuk projectidee maar nog niet de geschikte partner?

Dan bent u van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst “Bouwstenen voor de grensregio“ op 5 november in Borne. Aangezien organisaties aan beide kanten van de grens zijn uitgenodigd, is dit voor u dus ook een kans om uw netwerk over de grens te vergroten!

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en een interactief programma krijgt u inzicht in do‘s and don‘ts bij grensoverschrijdende projecten en zult u meer te weten komen over de (vernieuwde) laagdrempeligere aanvraag- en afwikkelprocedures bij subsidies tot 25.000 euro.

De bijeenkomst wordt afgesloten op een informele manier met een netwerklunch bij de projectmarktplaats. Zo kunt u tijdens een hapje en een drankje kennis maken met potentiële partners aan de andere kant van de grens. Bij voldoende aanmeldingen wordt ook een thematische speeddating georganiseerd.

We hopen u, organisaties die zich bezig houden met de thema´s MKB, werken, leren, natuur, milieu, landschap, structuur, demografie, veiligheid, gezondheid en cultuur, te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet
Dr. Elisabeth Schwenzow
Directeur-bestuurder EUREGIO e.V

Zie voor alle informatie het onderstaande bestand.

Relevante downloads


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free