Aangepaste publicatie commissie bezwaarschriften

Auteur: Gemeente Aalten
Aangepaste publicatie commissie bezwaarschriften

Op woensdag 25 november 2015 vindt er een openbare hoorzitting plaats van de commissie bezwaarschriften. De uit onafhankelijke leden bestaande commissie bezwaarschriften is belast met het horen van de indieners van een bezwaarschrift en het hierover adviseren van het bestuursorgaan (de raad, het college, de burgemeester of de heffingsambtenaar).

De agenda van deze hoorzitting ziet er als volgt uit:

14.00 uur: Bezwaarschrift van 7 september 2015 van de heer H.J. Vreman, Essinkweg 10, 7122 JN Aalten, gericht tegen het besluit van 20 augustus 2015 van het college van burgemeester en wethouders van Aalten om niet over te gaan tot het verwijderen van het gronddepot op het perceel Essinkweg 12 in Aalten.

14.30 uur: Bezwaarschrift van 11 september 2015 van de heer H.J. Vreman, Essinkweg 10, 7122 JN Aalten, gericht tegen het besluit van 4 augustus 2015 van het college van burgemeester en wethouders van Aalten om niet over te gaan tot het innen van een dwangsom met betrekking tot het niet realiseren van inplant op het perceel Essinkweg 12 in Aalten.                     

De bijbehorende stukken kunt u inzien bij de afdeling Bestuur en Openbare Ruimte, team POJZ, secretaris van de commissie bezwaarschriften, de heer P.H.T. Ikink. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om de stukken in te zien, kunt u met hem contact opnemen via telefoonnummer (0543) 49 33 33.


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free