Definitief ontwerp kruispunt Laan van Kobus, Nijverheidsweg en De Driehoek

Auteur: Gemeente Aalten
Definitief ontwerp kruispunt Laan van Kobus, Nijverheidsweg en De Driehoek

Op 19 februari 2014 heeft de gemeenteraad het krediet voor het ontwerp van de kruising Laan van Kobus – Nijverheidsweg – De Driehoek vastgesteld. Het college van burgemeester en wethouders heeft tijdens deze vergadering aangegeven dat bewoners de mogelijkheid krijgen om kleine aanvullingen kenbaar te maken die tijdens de uitvoering meegenomen kunnen worden.

De Driehoek

Gedurende de raadsvergadering kwam naar voren dat de aansluiting bij De Driehoek extra aandacht nodig heeft. Daarom zijn er na de tijd extra aanpassingen gedaan om de situatie bij de Driehoek te verbeteren. Er is een middengeleider ingetekend, er zijn parkeervakken aangegeven waar men moet parkeren nabij het autobedrijf, het fietspad is uitgebogen om fietsers snelheid te laten minderen en er is een fysieke geleider aangebracht tussen het fietspad en de rijbaan aan de noord- en zuidzijde.

Recreatief fietspad

In tekening 2-2 is te zien dat er een recreatief fietspad is ingetekend. Bij de provincie Gelderland is een aanvraag ingediend om deze aansluiting te kunnen realiseren. Indien de provincie instemt met de aansluiting van het recreatieve fietspad, dan wordt deze tegelijk uitgevoerd met de reconstructie van de kruising Laan van Kobus - Nijverheidsweg - De Driehoek.

Aangepaste tekeningen

De aangepaste tekeningen kunt u hieronder raadplegen.

Relevante downloads


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free