Gast van de Raad! Wij heten u welkom!

Auteur: Gemeente Aalten
Gast van de Raad! Wij heten u welkom!

Wat doet de gemeenteraad? Hoe verloopt een raadsvergadering en waarover praten de raadsleden? Nieuwsgierig geworden? Woon dan als ‘Gast van de Raad’ een raadsvergadering bij!

VIP ontvangst

Als Gast van de Raad krijgt u op de avond van de raadsvergadering een VIP ontvangst. Daarnaast krijgt u uit eerste hand informatie over de gemeenteraad. Ook ontvangt u onder andere alle raadsstukken voor de vergadering waar u voor wordt uitgenodigd. Natuurlijk is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Daarna kunt u kennis maken met de raadsleden en plaats nemen op de tribune.

Wilt u een keer Gast van de Raad zijn?

Heeft u interesse om Gast van de Raad te zijn? Iedereen kan zich hiervoor aanmelden. U doet dit door een e-mail te sturen naar: griffie@aalten.nl of via telefoonnummer (0543) 49 33 33. Als u wordt uitgekozen ontvangt u een uitnodiging van de voorzitter van de raad, de burgemeester. Natuurlijk mag u iemand meenemen. Er is plaats voor maximaal 6 personen per vergadering. Daarnaast kan het ook zijn dat wij inwoners gericht uitnodigen, maar in principe doen wij regelmatig een oproep via deze gemeentepagina en onze website.

De eerstvolgende raadsvergadering is op dinsdag 17 december.
 


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free