Meedenktank Progressieve Partij Toekomst Dinxperlo centraal

progaalten

Aalten, mei 2013 – De Progressieve Partij organiseert op donderdag 16 mei weer een "meedenktank." Hier gaan leden, fractie en betrokken inwoners met elkaar in gesprek over de toekomst van de gemeente. In dit geval van de kern Dinxperlo. Twee onderwerpen staan centraal: de "face-lift" van het industrieterrein Blauwe Meer e.o. en de winkelvoorzieningen in het centrum.

Deelnemers worden uitgenodigd om 19.30 uur bij het parkeerterrein "Blauwe Meer" voor een wandeling over het industrieterrein en dan vooral de plekken die in het "revitaliseringsplan" zitten. Voldoende groen zal een aandachtspunt zijn.

Om 20.30 uur begint het "meedenkgesprek" bij café-rest. "De Sander", Aaltenseweg 73. Onderwerpen die te sprake komen: verbeteringsplan industrieterrein en toekomst winkelvoorzieningen. Beide punten zijn aan de orde geweest in het rondetafelgesprek en komen tijdens de raadsvergadering weer aan bod. Belangrijk punt is dat het bestemmingsplan Dinxperlo Kern is vastgesteld en dat mensen en bedrijven daar rechten aan kunnen ontlenen. Niet overal kunnen dus maar winkels komen. Bovendien bepaalt de ondernemer of hij een winkel opent en niet de gemeente. Geïnteresseerden zijn welkom. Toegang en koffie gratis.


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free